Hívjon minket most!+36(20)383-2267Budapest és Budapest 60 Km-es körzete
ZöldMunkák kertápolásZöldMunkák
Ágaprítás, bozótirtás, kert karbantartás, favágás

Sövénynyírás, bozótirtás és cserjeirtás

Sövénynyírás, sövény ápolás

Egy kert szerves része a rendszeresen karbantartott sövény és bokor. Elvadult cserjék, bozótos sövények rendbetétele alapvető feladat a kertekben. Hatékony és precíz sövény nyírással vagy az elvadult cserjék és bozótok kiirtásával varázsoljuk széppé a kertjét. Új sövény telepítése és rendszeres karbantartása.

Bozótirtás és cserjeirtás

Elburjánzott kertjében vagy telkén a növényzet? Sűrű, áthatolhatatlan bozótos foglalja el a kertjét? Hívjon minket, mi rendbetesszük, kitisztítjuk! Elvadult növényzettel benőtt kertek és telkek teljeskörű kitisztítása és a növényzet rendbetétele. Rövid határidővel és kedvező áron!

Munkáinkból:


Sövénynyírás:


Sövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtásSövénynyírás, bozótirtás